B U R N O U T

Het heeft vast een reden dat je zover gekomen bent op mijn website. Aanrakingstherapie kan een krachtige ondersteuning zijn bij jouw burn-out.

Dus wees welkom als je je in die situatie bevindt, of voelt dat je neigt naar een burn out. Voel je je uitgeput, overweldigd en worstel je met de symptomen? Verlang je naar rust? Ik kan je helpen met jouw vitaliteit. In de huidige samenleving ervaren steeds meer mensen de impact van een burn-out. Een van de manieren om je herstel te ondersteunen is ontspanningsmassage met tactiele prikkels, oftewel Tactiel Stimulering.

Ontspanningsmassage met tactiele prikkels zal je helpen herstellen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.  Deze doelgerichte, gestructureerde massage techniek is gericht op het ontspannen van het zenuwstelsel, het verminderen van stress en het herstellen van de energetische balans. Door middel van zachte aanraking en aandachtige begeleiding creëren ik een veilige omgeving, waarin je kunt ontspannen en loslaten.

Wat ontvang je met deze massage?

  1. Stressvermindering: ontspanningsmassage met tactiele prikkels heeft bewezen stressniveaus te verlagen en helpt het lichaam te ontspannen. Door de diepe ontspanning die tijdens de sessies wordt bereikt, kun je de dagelijkse stress beter loslaten en herstellen van de symptomen van een burn-out.
  2. Energetisch herstel: ik werk met de energiebanen in het lichaam om blokkades op te heffen en de natuurlijke energiestroom te herstellen. Dit helpt je vitaliteit te herwinnen en je algehele welzijn te verbeteren.
  3. Emotionele ondersteuning: Een burn-out kan gepaard gaan met intense emoties zoals angst, verdriet en frustratie. Mijn praktijk biedt een veilige ruimte waarin deze emoties er mogen zijn, kunnen worden geuit en verwerkt.
  4. Mijn persoonlijke aandacht en tijd voor jouw verhaal, helpt je bij het herstelproces.
Veel liefs, van mij