Zachte aanraking helpt jou, om jezelf terug te vinden…

Voel jij je uit verbinding?
Nerveus? Angstig?
Herken je het gevoel, dat je van jezelf ontheemd bent?

Verlang je naar zachtheid?
Naar koestering van je lichaam?
Naar gezien worden, voor wie je in je kern bent?

Bij mij in de praktijk ben je dan op de juiste, veilige plek.

Zo voelde het namelijk, een paar jaar geleden, ook voor mij. Ik voerde mijn werk uit, draaide mijn gezin verder. Maar de balans in mijn systeem was ver weg. Uit balans dus. Niet wetende wat ik nou precies op deze wereld kwam doen.

Mijn sensitieve karakter en verlangen naar zachtheid zat me vooral in de weg. Tenminste, dat dacht ik. Ik moest wat “harder” worden van mezelf. Niet zo gevoelig zijn/doen. Maar diep in mij, wist ik, dat juist aan die hoog sensitieve kant, mijn antwoord zou liggen. Dat daar juist mijn aandacht naar toe mocht.

Dat ik Tactiel Stimulering Behandelaar zou worden, Aanrakingstherapeut van een wetenschappelijke, Zweedse ontspanningsmassage methode, welke het verbindende hormoon oxytocine activeert, had ik nooit verwacht.

Maar bij het lezen van het effect van een Tactiele Ontspanningsmassage, werd ik meteen geraakt: “Rust, Herstel en Verbinding…”. Tactiel Stimulering bleek mijn antwoord te zijn. En dat is het, nog elke dag.

Ik voel me weer in verbinding met mijn kern! Weer in balans. Ben blij en tevreden, voel me veel meer ontspannen en dat gun ik jou ook!

Wil jij ervaren of deze Tactiele Ontspanningsmassage jou kan helpen om beter in balans te raken? Voel je welkom!

Liefs, Rosemarijn

”Ik ben Rosemarijn van den Deijssel (’79), getrouwd en moeder van 2  heerlijke pubers. Heb een passie voor verbinding in de brede zin van het woord en ben verliefd op de natuur, yoga, Reiki, ontspanning, aanrakingen meditatie.

Mijn missie is dat respectvolle, zachte aanraking op onze wekelijkse ’to do lists’ komt.“

Massage Zeist
Massage Zeist
Roos met zachte alpaca sjaal, lachend op de heide