Zachte aanraking helpt je, om jezelf terug te vinden…

Verlang je naar zachtheid? Naar koestering? Naar gezien worden, voor wie je in je kern bent?

Dan ben je bij mij op de juiste, veilige plek. Met mijn respectvolle aanraking zal ik je ondersteunen. Mijn behandeling kenmerkt zich door het gevoel van verbondenheid en erkenning van jou als mens áchter je kwetsbaarheid. Samen gaan we de reis naar ontspanning van jouw systeem aan. Samen ondervinden en ervaren.

Een paar jaar geleden, toen ik zelf uit balans was, werd ik zelf in mijn hart geraakt, door het effect van een Tactiele Ontspanningsmassage. De Rust, Herstel en Verbinding was zo helend voor mij. Tactiel Stimulering bleek een antwoord te zijn op mijn zoektocht naar balans. En dat is het, nog elke dag.

Ik gun jouw ook verbondenheid, met jezelf en je omgeving, en een ontspannen en tevreden gevoel. Ik voel me onwijs dankaar dat ik, vanuit mijn rol, de tijd en omgeving voor jou kan creëren, om even op adem te komen.

Voel je welkom.

Liefs, Rosemarijn

”Ik ben Rosemarijn van den Deijssel (’79), getrouwd en moeder van 2 leuke pubers. Heb een passie voor verbinding in de brede zin van het woord en ben verliefd yoga, Reiki, natuur en verbinding met mens en dier.

Mijn missie is dat respectvolle, zachte aanraking op onze dagelijkse ’to do lists’ komt.“

Massage Zeist
Massage Zeist
Massage Zeist