O N T S P A N N I N G

Zo zie ik eruit in ontspanning. Ik straal! Haha…

Logisch…het is een prachtige, warme, zomeravond. De kinderen zijn sporten en ik heb de boel de boel gelaten thuis. Wandelschoenen, legging aan en hup de benen erin. Zodra m’n lichaam in beweging komt, is er (bijna) geen ruimte meer voor piekeren. Want natuurlijk pieker ik ook zo nu en dan. Ik word er wel steeds beter in, om piekeren bewust op te merken, en daar dan niet in te blijven hangen, door in beweging te komen. Uit m’n hoofd in m’n hart.

Bij thuiskomst deed ik nog een half uurtje Yin Yoga in de tuin, nam een warme douche en deed ik mijn dagelijkse Reiki zelfbehandeling voor het slapen gaan. Je begrijpt ik heb heerlijk geslapen. En zo vind ik mijn balans…telkens weer…en voel ik me dankbaar voor het leven, dat mij gegeven wordt.

Hoe is dat voor jou? Pieker je veel en lukt het je daar ook weer bewust uit te raken? Terug naar je hart en je gevoel?Wil jij beter leren navigeren naar je hart? Meer balans en ontspanning? Het is een kwestie van oefenen! Ervaar je chronische stress, dan is er sprake van een overprikkeld zenuwstelsel. Deze heeft als het ware een reset nodig en pure ontspanning is nodig om niet in een vicieuze cirkel te belanden.

Ontspanningsmassage met Tactiele prikklels of Reiki, kunnen jou helpen op jouw weg. Soms met één behandeling, maar vaker in een traject vorm. Bijvoorbeeld 3, 6 of 10 behandelingen. Dat bespreken we na je eerste behandeling.

Ik heb plek voor 3 mensen in de week.

Het is jouw keuze… Zie ik je gauw?

Liefs, van mij