De start met de Tactiel Stimulering behandelingen is voor mij de start van veel meer aanraking.
Door meer mensen aan te raken tijdens deze behandelingen, merkte ik, dat de gevoeligheid via mijn handen groter werd.
Na een tijdje werd ik me ervan bewust dat ik mij ontwikkelde op energetisch vlak.
Een van mijn cliënten bevestigde mij, dat zij duidelijke energetische heling voelde, na aanraking van haar hoofd. En ik merkte op, dat ik me door haar bevinding heel blij en energiek voelde.
En daarmee is het zaadje gepland om me serieus te verdiepen in helende handopleggingen en volgde ik mijn Reiki I cursus.
Op dat moment is het voor mij ook heel belangrijk om bewust te kunnen gaan werken met deze universele energie, om zodoende zelf goed in balans te kunnen blijven, in mijn eigen energie.
Tijdens de Reiki I cursus voel ik direct heel veel bevestiging over wat Reiki via handopleggingen kan betekenen en ervaar ik in Reiki een prachtige aanvulling.
De eenvoud van de methode is prachtig. Het zijn namelijk pure, liefdevolle handopleggingen van universele energie, over de kleding heen.
Juist de verstilde aanraking, ipv strijkingen met olie over de blote huid bij Tactiel Stimulering, zorgt ook voor een mooie aanvullende methode binnen mijn praktijk.
Ik startte ook direct met de dagelijkse zelfbehandelingen.
Zo prachtig aan Reiki is, dat je het namelijk op jezelf kunt toepassen. En hoe vaker je het doet, hoe meer je je ontwikkelt.
Ik word zo enthousiast dat ik na een paar maanden ook mijn Reiki II cursus volg en mijn inwijding ontvang voor afstandsbehandelingen.
Daarover een volgende keer meer.
Verlang je naar rust, ontspanning en het voelen van je authentieke, energetische kern?
Zodat je in een fijne energetische flow kunt ervaren?
Reiki kan o.a. helpen bij; algeheel herstel van stress, angst, overspanning, vermoeidheid, zelfvertrouwen, autonomie, verbondenheid, rouw en tijdens zwangerschap.
Nieuwsgierig? Je bent heel welkom!